Ko vaš sistem ogrevanja dobi novo dimenzijo krmiljenja!

Vsak dom, ki ni del javnega ogrevalnega sistema ima vgrajen termostat.
Termostat nam služi za krmiljenje ogrevalnega sistema v vašem domu.
Termostatov na trgu obstaja ogromno in so tudi med seboj razlikujejo po namenu oz. vrsti krmiljena ogrevalnega sistema: krmilijo plinsko peč, peč na drva, peč na kurilno olje, elekrično talno gretje, toplotno črpalko,…

Vendar večina termostatov ni pametnih! Ne omogočajo nam povezljivosti na daljavo, ne omogočajo nam krmiljena z dodatnimi in različnimi urniki še manj pa, da bi imeli nadzor nad zgodovino vklopov/izklopov.

Odidete na zimski oddih in ko se vrnete je seveda vaš dom hladen in kar nekaj ur traja preden se spet segreje na bivalno temperaturo 21C/22C.
Zakaj enostavno s telefonom ne vklopite vašega gretja na daljavo in ko pridete z vašega oddiha vaš čaka topel dom.

“Veliko je majhnih stvari, ki so vredne spoštovanja. Malo je velikih stvari, ki so vredne občudovanja.” Egipčanski pregovor

Za vas imamo rešitev!
Enostavno, funkcionalno predvsem pa vaš stari termostat ostane tam kot je bil do sedaj. Mi pa mu vgradimo dodatno funkcionalnost, povezljivost in pa pamet.

Vgradimo krmilnik in pa merilnik temperature / vlage. Merilnik temperature je lahko žični ali brezžični (napajanje preko baterije). Vse skupaj povežemo z vašim obstoječim termostatom, kar pomeni da lahko od danes dalje potem krmilite vaše ogrevanje doma preko termostata ali pa preko napredne aplikacije na mobitelu, računalniku, tablici,… (android, IOS).

“Vaš dom prične delati za vas, namesto vas”

Vaš stari termostat ostane in še vedno z njim lahko upravljate ogrevaje, sistem ogrevanja pa z našo nadgadnjo dobi novo dimenzijo krmiljenja in upravljanja iz naslonjača.

Obenem pa imate tudi na vpogled stanje temperature ali vlage v vašem domu tako trenutno kot tudi celotno zgodovino v grafičnem prikazu…

Z enostavno nadgradnjo lahko z naslonjača oz. vašega kavča krmilite ogrevanje vašega doma.
Imate vpogled in nadzor nad temperaturo in vlago vašega doma.




Si želite nadgraditi vaš dom?
Kontaktirajte nas, oglasili se bomo pri vas in vam svetovali.
email: info@dombrezskrbi.si