Varnostni sistem premoženja

Varnosti sistem je danes vam v pomoč pri varovanju premoženja, bodisi hiše, vikenda, lope, kolesarnice, kleti, garaže,….

Varnostni sistem varuje vaše premoženje pred vlomilci, požarom, vodo,… in je ključen kadar želimo spati mirno, oditi v službo brez skrbi ali oditi na daljši dopust, saj vemo da bo naš varnostni sistem poskrbel za vse morebitne nevšečnosti.

Obstaja več različnih načinov tehničnega varovanja. Eden izmed sistemov je protivlomni sistem ki skrbi, ko je vaš DOM prazen. V tem času senzorji gibanja, magnetni senzorji na oknih/vratih preverjajo morebitne premike in nam le to takoj javijo na naš pametni telefon. Mi pa imamo ves čas vse te informacije na voljo.

Za primer varovanja pred požarom je potrebno namestiti protipožarni javljalnik dima, ki vam ob zaznavi dima takoj javi obvestilo.

V situaciji, ko lahko pomivalni stroj spusti vodo v vaši kuhinji ali pušča ventil pri pralnem stroju vam senzor detekcije izlitja vode nemudoma javi alarm in z hitrim ukrepanjem lahko preprečite še vedčjo škodo, ki jo lahko povzroči voda.

Bi želeli da je vaš DOM brez skrbi ob vaši odstotnosti? Potem nas kontaktirajte in svetovali vam bomo pri izbiri tehničnega sistema, ki je najbolj primeren za vaš dom.

email: info@dombrezskrbi.si